Onze nieuwste aanwinst realiseert al uw creatieve ideeën

Sinds deze maand is er bij uw signmaker Ferry Winkler een nieuwe krachtpatser in dienst getreden. 
Vol trots stellen wij u voor aan..... de SolJET Pro 4 XR-640 van Roland DG.
soljet pro 4 xr-640  winkler

 

contour-snijdenDe SolJET Pro 4 XR-640 is het nieuwste van het nieuwste. Het is Roland's snelste en efficïentste printer en snijplotter ooit:
- Het toestel kan printen én na het lamineren, door middel van het aflezen van meegeprinte paskruisjes, op een tiende van een milimeter nauwkeurig in contouren snijden
- Zowel kleinere als grotere volumes kunnen op deze manier snel en efficiënt geproduceerd worden

 

 

 

 

- De ECO-SOL MAX2 inkten leveren een nóg uitzonderlijker mooie printkwaliteit en een groter kleurbereik
- Buiten de extra steunkleuren licht-cyaan en licht-magenta, heeft onze nieuwe printer óók nog meer extra eigenschappen: hij print ook met wit én licht-zwart!
inkt cassettes     extra steunkleuren licht zwart en wit

Wit printen
De extra steunkleur wit maakt het mogelijk om mooie printeffecten op transparante folies te realiseren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een portret printen dat op bepaalde plekken wit als ondergrond heeft, of juist wit als toplaag. Zo krijgen kleuren op een transparante ondergrond extra diepte. Verder kunnen wij met de extra steunkleur wit nu ook hele ramen voorzien van een monochrome fotoprint (helemaal uitgevoerd in wit).
wit printen

Licht-zwart printen
Zwart wordt als écht zwart geprint en heeft in de middentonen grijs niet de rode of groene kleurzweem, zoals je die altijd bij andere printers ziet. De extra steunkleur licht-zwart die de Pro 4 XR-640 heeft zorgt voor mooie, egale grijsgradaties en verbetert bovendien de kleur van huidtonen en andere natuurlijke tinten.
licht zwart als steunkleur

Ongekende creatieve mogelijkheden
Met de Pro 4 XR-640 kunnen wij stickers van zeer hoge kwaliteit printen. Door middel van in de software meegestuurde contourlijnen, kunnen we de stickers ook meteen, of pas na het lamineren, perfect in contour uitsnijden. Behalve prachtige full color stickers kunnen wij u nog veel meer aanbieden, bijvoorbeeld spandoeken, banners, posters, behang en autostickers.
Met onze nieuwste aanwinst kunnen wij al uw creatieve ideeën realiseren!
extra hoge kwaliteit prints amsterdam

Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen.