Met trots melden wij dat we een nieuw product aan ons assortiment hebben toegevoegd: het reclamebord met V-groef. Daarmee zijn wij de eerste in Nederland die dit product introduceren. In het buitenland, vooral in het Verenigd Koninkrijk, wordt deze manier van gevelreclame al veelvuldig toegepast door cafés  en restaurants en staat bekend onder de benaming ‘pub signs’. Hier in Nederland zal Dekoratie Studio Ferry Winkler de term ‘V-groef reclamebord’ hanteren. Kort na de lancering van onze V-groef reclameborden blijken voornamelijk winkels, horecagelegenheden en retailers al geïnteresseerd te zijn.

V-groef reclamebord.
Wat maakt een reclamebord met V-groef nou zo speciaal? Allereerst de attentiewaarde... De reclameborden worden door ons 3D-gefreesd (in hout of kunststof) en daarna met de hand voorzien van decoratieve technieken, waaronder bladgoud vergulden. Door de dieptewerking word je oog direct naar het reclamebord toegetrokken.
De V-groef reclameborden vallen dus enorm op. Is dat nou niet wat ieder restaurant, ieder café en iedere winkel wil.... Opvallen, jezelf onderscheiden in een concurrerende markt! En u kent de uitdrukking: “Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken.” Dus zorg voor een prachtig mooi reclamebord met V-groef aan de gevel van uw pand.

meerinfo

prismatische letters reclame bar restaurant  gold leaf pub sign


houtsnijden bladgoud  letter snijden in hout bladgoud

reclame bord v groef  gevel reclame-hout glas
v groef hout paneel bladgoud  winkelfacade glas

winkel facade glas