3D Signs

PRIMEUR! Dekoratie Studio Ferry Winkler is de eerste én enige in Nederland die 3D Signs op maat maakt. Vanaf nu is écht alles in 3D mogelijk.De droom voor ieder die zich wil onderscheiden van de concurrent!

Hiervoor kunt u 3D signs gebruiken.

  • Reclame- & promotieuitingen: o.a. reclamebord, naamborden met prismatische letters
  • Architectonische doeleinden: o.a. trapgevelornamenten, betonnen mallen voor geluidswanden
  • Interieur: o.a. 3D bewegwijzering en decoratieve letters.
  • Braillebord voor slechtzienden
  • Plaquette of gedenkplaat
  • Gevelstenen voor herkenbaarheid van uw gevel

De sky is the limit! De fotoslider op deze pagina laten u slechts een kleine selectie zien van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van 3D signs bij Dekoratie Studio Ferry Winkler. Staat wat u zoekt er niet tussen? Bel gerust voor advies en wij kunnen voor u een creatieve oplossing maken.

Verschil tussen 2D en 3D signs.
De meeste mensen kennen ongetwijfeld de ‘normale’ doosletters of freesletters die bij menig bedrijf aan de gevel hangen. Doos- en freesletters zijn in al hun eenvoud mooie, maar (dikke) platte letters. Ze worden door Nederlandse signmakers vaak onder het mom van 3D signs gepromoot. Maar dat klopt niet! Wat zijn 3D signs dan wél? 3D signs zijn exact dat wat de naam al zegt: reclameuitingen (signs) die vanuit iedere hoek bekeken een driedimensionale, ruimtelijke dimensie in zich hebben. Daarom zijn 3D signs zeer opvallend en hebben ze een hoge attentiewaarde; een goede reclametool voor marketingdoeleinden en de droom voor een ieder die zich met zijn reclame wil onderscheiden van de concurrent.

Zo maken wij 3D signs.
Voor het ontwerpen van een platte reclameuiting gebruiken wij (en andere signmakers) een ééndimensionaal programma, zoals Adobe Illustrator en wordt er vooral gefreesd uit plaatmateriaal van 2, 8, 19, of 30 mm dik. Het resultaat is en blijft echter een platte letter.
Wilt u zich nét wat meer onderscheiden van de concurrent, kies dan een 3D reclameuiting. Daarvoor gebruiken wij een high-end 3D CAD-programma, waarmee we een ontwerp van alle kanten vormgeven. Ook kunnen wij een 3D sign in elke vorm bewerken en verschillende lagen en texturen meegeven. Wij maken de 3D signs van extreem hard en beproefd weerbestendig materiaal, die zelfs ongeschilderd zeker tientallen jaren buiten kunnen hangen.

Onze huismerk metal coatings.
U kunt zelf kiezen hoe wij uw 3D signs afwerken. Zo kunnen we in iedere gewenste kleur schilderen, maar óók een echte metaalpatina look geven met onze eigen ontwikkelde metal coatings (metaalverf in brons, nikkel-zilver, koper in verschillende tinten, bladgoud, bladmetaal etc.)