Waarom 3D reclameborden?
3D reclameborden zijn een onderscheidender manier van reclamemaken dan – letterlijk – platte reclameborden. Platte reclameborden hangen bij bijna iedere ondernemer aan de gevel. Dus wat doe je als je wilt opvallen? Dan ga je 3D! Bij Dekoratie Studio Ferry Winkler maken we als enige in Nederland 3D reclameborden. Dus wilt u uw winkel, restaurant, café of kantoor in de kijker zetten? Investeer dan in een high-end driedimensionaal reclamebord!

3D reclamebord maken.
Wij kunnen uw reclamebord elk gewenst ontwerp en reliëf geven die u maar kunt verzinnen. Kijk in de fotoslider op deze pagina voor een kleine selectie aan voorbeelden. Wij kunnen echt alles 3D maken, dus neem gerust contact op om uw ideeën aan ons voor te leggen.
Wij brengen uw ideeën en wensen tot leven door in een CAD-programma te ontwerpen. Vervolgens produceren wij uw 3D reclamebord en werken deze af met de door u gewenst kleuren, huisgemaakte metaalverf en/of bladgoud. Daarna monteren wij het reclamebord op de door u gewenste plaats, al dan niet voorzien van (LED) verlichting.

Ja, ik wil graag een 3D reclamebord bestellen