U kent ze wel... die sponsorborden langs de velden van menig Nederlands sportpark. Bijna geen enkele sportvereniging kan zonder sponsors. De sponsor ondersteunt de sportvereniging financieel of met een wederdienst en ruil daarvoor mag de sponsor reclame maken langs het veld. Een beproefd concept.

Bent u werkzaam bij een sportvereniging en is het uw taak om nieuwe sponsors binnen te halen of bestaande sponsors te behouden? Dan weet u wat daarbij komt kijken; onder andere het laten ontwerpen en produceren van een (nieuw) sponsorbord of sponsorborden. De meeste van uw sponsors zullen niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken of waar ze dat kunnen laten uitvoeren. U wel, want u heeft vaker met dat bijltje gehakt. Zo weet u bijvoorbeeld dat een sponsorbord meestal een paar jaar mee moet gaan en dus van goede kwaliteit moet zijn. En u weet dat Dekoratie Studio Ferry Winkler een naam hoog te houden heeft op het gebied van sportpark sponsorborden.

Wij zorgen voor kwalitatief sterke sponsorborden, voor zowel binnen- als buitengebruik. Van ontwerp tot productie en montage, wij regelen het allemaal voor u en uw sponsors. En zoals u van ons gewend bent... altijd snel, scherp geprijsd en nauw betrokken. Neem contact op met Ferry Winkler als u een sponsorbord wilt.