Dekoratie Studio Ferry Winkler maakt lichtbakken, dat weten de meeste klanten wel, maar is het het ook bekend wat voor verscheidenheid aan lichtbakken wij maken?
Onze lichtbakken kunnen als enkelzijdige lichtbak plat aan de gevel gemonteerd worden, als dubbelzijdige lichtbak haaks op de gevel gemonteerd worden, doek lichtbakken, maar ook als vrijstaande zuil voor op de parkeerplaats.
Aangezien wij de lichtbakken zelf maken, kunnen wij deze ook in alle soorten en maten zagen en produceren. De verlichting kunnen wij ouderwets met neon voorzien, de gewone tl buizen, maar natuurlijk ook met energie zuinige led verlichting.
Ledverlichting is qua aanschaf duurder dan de tl buizen, echter bespaart u zo veel energiekosten dat dit aankoopbedrag na een paar jaar al weer terug is verdient door de lage energie rekening. Tevens is led verlichting minder onderhoudsgevoelig, waardoor er geen onnodige kosten zoals hoogwerker en montage uren verspilt moeten worden. U betaald niet voor lampen, maar u betaald voor licht. Lampen gaan kapot, licht blijft. En waar licht is, word het oog naar toe getrokken: Uw reclame.

Hieronder een aantal voorbeelden van lichtbakken die wij zo kunnen maken.

beyenmeyer-beyen-meyer-op-maat-gemaakte-lichtbak

lichtbakken/delight-yoga-lichtbak-amsterdam

doek-lichtbak

dubbelzijdige-lichtbakken-ledstrip

eventbrite-lichtbak

haakse-lichtbak-amsterdam

lichtbak-amsterdam-coffeeshop

lichtbak-haaks-dubbelzijdige

taxi-tca-lichtbak