Dekoratie Studio Ferry Winkler introduceert: Schitterend
 
Schitterend is een uniek label waarbinnen wij op basis van oude ambachten bijzonder gedecoreerde glaskunst, toegepaste kunst, antieke spiegels èn vergulde objecten ontwerpen en maken. Uniek, omdat u dit nergens anders in Nederland zult vinden.

schitterend-logo
Schitterend zag het levenslicht dankzij Erik Winkler. Erik is een kunstenaar met passie voor ambachten zoals glasetsen, verzilveren, handschilderen en hout- en marmerimitaties. Tevens is hij meestervergulder. Winkler is de enige glaskunstenaar in Nederland die rijkelijk gedecoreerde glaskunst maakt op basis van al die ambachtelijke technieken. Hij heeft zich in dit bijzondere vak bekwaamd door jarenlange zelfstudie, cursussen en experimenten, zowel nationaal als internationaal. Zijn drijfveer is om monumentale objecten en glasdecoraties te maken die de tand des tijds zullen doorstaan en daarom vele eeuwen na heden nog bewonderd zullen worden.

erik-inspecteren van_bladgoud_op_gevel-schitterend-diemen

Op de onlangs gelanceerde Schitterend-website www.schitterend.eu treft u uitgebreide informatie aan over de diverse ambachtelijke technieken. De website is tevens in het Engels geschreven om zodoende ook Erik’s internationale klanten en gasten te bedienen. Behalve informatie over de verschillende technieken, zult u ook een portfolio zien van schitterende glaskunstwerken en objecten. Sierlijk met bladgoud vergulde krullen op facet geslepen glas, voorzien van een tipje parelmoer en enige verzilvering. Zowel klassieke als moderne ontwerpen, allen met ambachtelijke technieken, materialen en passie gemaakt. U zult zien dat het handwerk is waar veel tijd aan besteed is. Uniek van stijl, met aandacht voor detail.

glaskunst

verguld-hertengewei

Wilt u een bijzonder glaskunstwerk, een tijdloze antieke spiegel, of een object laten vergulden? Laat u dan inspireren door www.schitterend.eu, of bel voor een afspraak en kom langs in de studio in Diemen.

Schitterend biedt een schitterende traditie èn toekomst van vergulden met bladgoud