Kraanwater is het beste alternatief voor frisdrank. Dat vindt de Gemeente Amsterdam ook. Met de campagne ‘Water uit de Kraan’ probeert de gemeente haar inwoners en medewerkers ervan te overtuigen dat er niets boven water uit de kraan gaat. En dat het ook nog eens milieuvriendelijk is in het vergelijking met het consumeren van water uit plastic flesjes.
In dit kader gaf de Gemeente Amsterdam aan Ferry Winkler de opdracht het campagne-logo naar een 3D-ontwerp te vertalen. Het resultaat, zoals hieronder te zien is, is een opvallende transparante award, gemaakt van 20mm dik gelaserde plexiglas freesletters en voorzien van een 8mm zwart acrylaat logo. De award staat prominent in de kantine van het hoofdkantoor van de Gemeente Amsterdam. Medewerkers van de gemeente worden zodoende dagelijks herinnerd aan het feit dat je voor een lekker glas water beter kraanwater kunt gebruiken.   
Als u uw tekst, award, of logo ook wilt laten vertalen naar 3D transparante plexiglas freesletters; klik dan hier voor nadere informatie.

 

display kantine gemeente amsterdam

duurzaam amsterdam display

gemeente amsterdam water